Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookiek (süti) használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információkért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat.
Szaküzletünk minden hétköznap 9:00-17:00-ig nyitva tart! Címünk: 1097 Budapest, Illatos út 7/a

Grill

Galíciai szőke a házban I. felvonás

2023. 06. 27. 17:00:36
Fantasztikus szárazonérlelt marhahúshoz sikerült hozzájutnunk. A 12-15 éves korban vágott galíciai szőke húsa igazi kuriózum, hazájának büszkesége és a régió steak éttermeinek prémium alapanyaga. Sikerült a bontástól a rácsig kísérnünk néhány szelet útját.

Pirított malacfül, chilis burgonyapürével

2023. 06. 27. 16:44:49
Ropogós malacfül, lágyan csípős burgonyapürével - az ínyenceknek. Ez a finom fogás igényel némi előkészületet, de biztosíthatunk, hogy megéri ennyit foglalkozni vele.

Lazacpisztráng, serpenyős burgonyával és mediterrán vajmártással

2023. 06. 27. 16:20:04
Egy adag Omega 3 krémes, tejszínes vajmártás kíséretében. Igazi ínyenc halétel, melyre megéri rászánni az időt.

BBQ pulykamell

2023. 06. 19. 14:16:38
A texasi BBQ éttermek egyik alapfogása a pulykamell. A 2019-es austini túrám alkalmával meglátogatott helyek legtöbbjében állandó tételként szerepelt a táblán. Természetesen rápróbáltam és hol máshol mint a Franklin BBQ-nál. 

Sajtos-pestós grillezett kenyér

2023. 06. 19. 14:13:04
Ugye ismerős az az érzés, amikor frissen kisült, még meleg kenyeret kézhez kapjátok a pékségben? Van valami különleges az ilyen pékáruban: meleg és illatos - egyszerűen maga a komfort! Na, ezt turbózzátok fel egy kis mozzarellával és pestóval, elhihetitek megéri! Elsősorban köretként ajánljuk ezt a szuper sajtos-pestós grillezett kenyeret, de még akár főételként is megállja a helyét.

Valami Amerika: egészben sült pulyka kamadóban

2023. 06. 09. 14:28:14

Az amerikaiak minden évben hálát adnak ennek a csodás fogásnak (na meg persze másnak is). Itt az ideje, hogy Te is belekóstolj abba a különleges ízélménybe, amit egy egészben sült pulyka garantál. Elő hát a kamadókkal, elő a pulykával, hozzuk lázba az ízlelőbimbóinkat!

Kiterített csirke kamadóban – szaftos, megunhatatlan, és még az Instán is jól mutat

2023. 06. 09. 14:19:46

Bármilyen hús, ami a kamadóba kerül, valahogy szaftosabb, ízletesebb, istenibb lesz. Vajon a titok a receptekben, az alapanyagokban vagy a kamadóban keresendő? Szerintem mindháromban. De jöjjön a bizonyítás! Nézzük meg, hogy lesz elképesztően szaftos a csirkénk.

Az igazi macsó menü: Tomahawk Steak… de nem akárhogyan

2023. 06. 09. 14:16:49
Kevés fantasztikusabb párosítás van a gasztronómiában, mint mikor BBQ velős csont kerül a kamadó rácsára, mellé pedig becsusszan útitársnak egy hatalmas, márványozott Tomahawk Steak is. A heti kamadós fogásunkra pedig a koronát, egy „Mind a 10 ujjadat megnyaló” Chimichurri teszi fel. Vágjunk is bele!

Pofás nyelvtanóra a Kamadóban: marhanyelv és borjúpofa BBQ technikával

2023. 06. 08. 13:19:44

A BBQ nem csak a sertés- vagy marhaoldalasról szól, hanem sok más húsféléről is, amelyeket lassan, alacsony hőmérsékleten és füstön sütve varázsolhatsz omlós és zamatos csemegévé. Szóval, ha szereted a különleges húsételeket, és nem riadsz vissza a marhanyelv és a borjúpofa elkészítésétől, akkor a lehető legjobb helyen jársz. Kezdjük is el.

Találd ki, melyik a kedvenc állatom! Igen, ez a 60 napig szárazon érlelt Ribeye steak!

2023. 06. 06. 09:29:54

Steaket készíteni olyan, mint… Áh, nincs az a hasonlat, ami csak a közelében is járna az élménynek. Úgyhogy hasonlatok helyett inkább nézzük, hogyan lesz egy 60 napig (!!!) szárazon érlelt ribeye steakből mind a tíz ujjadat megnyaló fenséges fogás.

Az oldal tetejére
Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu