Leírás
A KAMADO4U GREATER D52 egy igazi nagyágyú. Ennél a méretnél már nem kell kompromisszumot kötnünk a húsválasztásnál, mikor egy egész szegyet vagy több tábla oldalast szeretnénk barbecue technikával megsütni. Az öntöttvas edényeinkből is simán elférnek benne a legnagyobbak is. Akár a szűk családnak sütünk. akár a tágabb baráti kört szeretnénk vendégül látni a GREATER D52 veszi az akadályokat. Az opcionálisan válaszható széles kiegészítő kínálat lehetőséget ad arra, hogy a kamado grillünk képességeit maximálisan kihasználjuk. Kiegészítő ráccsal akár másfélszeresére növelhetjük az egyébként is jelentős méretű sütőfelületünket. Percek alatt eléri a megfelelő hőmérsékletet és már süthetünk is.
Kapacitás:
4-6 csirke állványon
6-8 méretes steak
3-5 db egész tarja
6-9 oldalas formázva oldalastartóban
Nézd meg videónkat a KAMADO4U Kerámia grillek kapacitásáról és begyújtásáról a termékvideók között!
Az alapcsomag tartalma:
Az alapcsomag állványos grill esetében tartalmazza a kamado grillt a rozsdamentes ráccsal, a deflektorkövet, az oldalasztalokat és a fékezhető kerekekkel ellátott állványt. Kamadóink már alapkivitelben alkalmasak direkt -és indirekt grillre, valamint barbecue sütésekre.
A KAMADO4U kerámia grillek faszén tüzelésű sütők. A faszenet az kamado alsó részében található tűztérben helyezzük el és begyújtás után az alsó és a felső nyílás szabályozásával állítjuk be a kívánt hőmérsékletet. A precíz szabályozhatóság és a vastag kerámia fal garantálja, hogy a sütőnk hamar eléri a kívánt hőmérsékletet és stabilan tartja azt végig a sütés alatt. A stabil hőtartásnak köszönhetően a kamadók faszén fogyasztása minimális, egy hosszú 10-12 órás barbecue sütéshez egy faszén töltet is elegendő akár a téli hónapokban is, természetesen megfelelő minőségű faszén használata esetén.
A kamado grillek rendkívül sokoldalúan használhatók, a széles 100-450 Celsius fokos működési tartománynak köszönhetően. A grill -és BBQ sütések mellett fantasztikus kemencés ételeket készíthetünk de a kenyereket, pizzákat is süthetünk benne. Aki pedig a bográcsos ételeket kedveli öntöttvas edényekben remek pörkölteket vagy egyéb egytálételeket készíthetnek, melyek visszaadják fatüzeléses bográcsételek ízeit.
A KAMADO4U kerámia grillek nagy előnye , hogy direkt és indirekt hővel is készíthetünk ételeket, különböző hőmérséklet tartományokban valamint van lehetőség osztott sütőteret kialakítani, különböző sütési zónákkal. További kiegészítőkkel pedig kiaknázhatunk minden lehetőséget ,melyeket ezek a remek grillek nyújtani tudnak számunkra.