Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookiek (süti) használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információkért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat.
Szaküzletünk minden hétköznap 9:00-17:00-ig nyitva tart! Címünk: 1097 Budapest, Illatos út 7/a
7.660 Ft (6.032 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó:
Cikkszám: K4U-SP.147476
Ha belefognál a marhaszegy elkészítésébe, akkor ezt a terméket mindenképpen vedd magadhoz. 

5 kg szegyhez adj kb. 250 g vízben feloldott Pastrami Cure oldatot és hagyd 7 napig állni benne. Minél tovább marad a pácban a hús, annál ízletesebb végeredményt kapsz.

A pácolás után használd Angus&Oink Pastrami Rub New York Heavy fűszerkeveréket. Valamint ajánljuk cseresznye füstölőfáinkat a füstöléshez.
Elérhetőség: Raktáron

Angus & Oink Pastrami Cure New York Deli Mix

7.660 Ft (6.032 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Vélemények

4.00
1 értékelés
5
0
4
1
3
0
2
0
1
0
2024. 06. 11. -
1,5 kilós ír marhaoldalassal teszteltem. 6 napot volt a brineban, utána kb. 4-5 órát áztattam, hogy ne legyen túl sós. Kapott egy kis Holly Cow-t és Chuds Rub-ot(Sweetcheeks), utána ment a füstre.
A szín, íz és az állag nekem nagyon tetszett, de a tiszta vizes áztatást legközelebb kihagyom, egyáltalán nem volt sós, sőt.
Az oldal tetejére
Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu