Leírás
Tematika:
A bemutató során több készüléken is készítünk alapvető BBQ-klasszikusokat. Ezek tematikája alkalmanként változik. Példák: pulled pork, BBQ-csirke, BBQ-kolbász, sertés hasalja.
- Különféle sütők begyújtása, és set-up-ja
- A húselőkészítés és fűszerezés alapjai
- A csomagolás szerepe a barbecue-sütések során
- Hőmérő-használat
- Kamadó-használat a gyakorlatban:
- Begyújtás
- Grill set-up
- BBQ set-up, a füstölőfák használata
- Kenyérsütés kamadóban
Az oktatáson a Picigurman BBQ & GRILL Szaküzlet eszközparkja kap főszerepet, úgymint:
- Kamado4U Kerámia Grillek
- ProQ töltényszmóker
- PK Grill
- Weber pelletszmóker
Előadók: a Nyárspolgár BBQ csapata.
A oktatás demonstrációs jellegű, azaz a sütők kezelését az előadók végzik. Célunk, hogy széles technikai repertoárt mutassunk be, és stabil alaptechnikákat adjunk át a résztvevőknek.
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be a Cofidis expressz online áruhitelt.