Leírás
Ezt Parajdi Só változatot egy tepsi vagy öntöttvas edény aljába kell szórjuk, majd a ráhelyezni a húst és a „sóágyon” megsütni.
Készülhet így bármilyen hús vagy zöldség. Főleg szelet tarjákhoz, egész csirkékhez ajánlott.
Természetesen képződő só, melyet Erdélyben, a Parajd város környéki sóbányákban ásnak.
Forrását közel 250 millió évesre becsülik.Színtelen, szürkés és fehér színű, finomra őrölt, jól oldódó, jellegzetes ízű, ásványi anyagokban gazdag, kristályos só.
Tudtad? A parajdi sóbánya Európa egyik legnagyobb sótartaléka, mélysége 2700 méter. Több száz évre elegendő sót rejt magában.
Összetevők: paradji só
A M66 Parajdi Sütő Só további jellemzői:
- gluténmentes
- ízfokozómentes
- színezékmentes
- Magyarországon csomagolt
- bármely étel mellé szívesen ajánljuk
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.