Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookiek (süti) használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információkért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat.
Szaküzletünk minden hétköznap 9:00-17:00-ig nyitva tart! Címünk: 1097 Budapest, Illatos út 7/a

Grill krumplis tészta

Grill krumplis tészta

Hozzávalók:
1 kg sárga burgonya
30 dkg vöröshagyma

1 fej fokhagyma

1 dl olívaolaj

só, bors

paprika olaj 

250 gr tészta (házi lebbencs)

A sárga burgonyán felül keresztbe metszést csinálunk, meglocsoljuk olívaolajjal, sózzuk, borsozzuk, egy gerezd fokhagymát teszünk a metszésbe, majd vastag grill fóliába csomagoljuk. 200 fokon indirekt zónába helyezzük a kamadoba 40 percre.

(direkt zónába is helyezhetjük, de ügyeljünk arra, hogy időnként forgassuk át a burgonyákat)

Serpenyőben kacsa zsírt olvasztunk, hagymákat finomra vágjuk, konfitáljuk direkt zónában 30 percet, ha megpuhult lehúzzuk.

A kész burgonyákról, lehúzzuk a héját, összekeverjük a konfitált hagymával, és ízlés szerint paprika olajjal.

Párhuzamosan a kifőtt tésztát leszűrjük, majd serpenyőben, kacsazsíron lepirítjuk a kamado direkt zónájában. 

Összekeverjük a pirított tésztát a hagymás burgonyás alappal, majd találunk.

Tartalomhoz tartozó címkék: Egytálétel Köret
Az oldal tetejére
Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu