Hozzávalók:
- 2 kg két izületes csirkeszárny
	- 2 liter 7% sóoldatos víz
	- 100 ml szója szósz
	- 1 közepes vöröshagyma
	- 1 fej fokhagyma 
	- 5 darab babérlevél 
	- három ág rozmaring
	- kis csokor kakukkfű 
	- házi bbq szósz 
Elkészítés:
A vízbe tegyünk bele,minden hozzávalót, kezdjük el forralni.
Amikor már majdnem forr, akkor helyezzük be a megtisztított csirkeszárnyakat és újra a forrástól számítva,15 percig előfőzzük, a sóoldatos víz és a füszerek átjárják a húst, így szaftosabb lesz.
 
	
Amint elkészült, csöpögtessük le, rácson a csirkeszárnyakat töröljük szárazra, hogy minél jobban tapadjon a sűrű bevonó képességű bbq szószunk.
 
	
Egyenként bele forgatjuk a bbq mártásba, hagyjuk lecsöpögni a felesleges szószt, majd helyezzük a szárnyakat 190-210 fokos előmelegített Kamado4u kerámia grillbe, indirekt zónába, nagyjából 20 percre.

                        
                                                            
                                                            
                                                            
                                                                    
                                                                    
                                                                    
                                                                    
                                                                    
                                                                    
                                                                    
                                                                    
                                                                    
                                                                    
                                                                    
                                                                    
                                                                    
                                                                    
                                                                    
                                                                    
