Hozzávalók:
- 1 púpos evőkanál liszt 
	- 1 evőkanál só 
	- 1 evőkanál őrölt fekete bors 
	- 1 evőkanál curry
	- 0,5 kg csirkemell csíkok 
	- 1 kis konzerv ananász mindenestől 
	- 3 dl csirke alaplé
	- 200 gramm jázmin rizs 
	- egy kis csomag koriander 
	- 50 ml olíva pogácsa olaj
Rakjunk tüzet a PK ban, ezúttal csak direct zónát fogunk használni, de attól függetlenül szeretek mindig csak az egyik felében tüzet rakni a másik felét később tudom használni melegen tartásra, vagy ha túl hevülnek a dolgok akkor tudom hova húzni az edényt.
Tegyünk fel egy serpenyőt kevés pogácsa olajjal, a direkt zónára.
Keverjük össze a száraz anyagokat, forgassuk bele a csirkemell csíkokat, majd tegyük a serpenyőbe. (A megmaradt lepergett fűszerkeveréket tegyük későbbre félre ha esetleg nem vagyunk elégedett az állaggal,izekkel ezzel tudunk még korrigálni.)
	
Ha lepirultak kifehéredtek a csirkemell csíkok, akkor felengedjük alaplével majd hozzáadjuk a konzerv ananászt, levével együtt. (Lehet csinálni friss ananászszal is, de annek a cukros lének ami konzervben van kulcs szerepe van a végeredményben.)
	
Aztán közepes teljesítménnyel redukáljuk a folyadékot serpenyőben párhuzamban elkészül a csirkemell, és sűrűsödik a mártás.
Készre főzzük, ha nem elég intenzív az íze és nem sűrűsödött be eléggé akkor a megmaradt fűszerkeverékkel meghintjük és kiforraljuk. Jázmin rizzsel tálaljuk amit frissen vágott korianderrel gazdagítunk.
        
                        
                                                            
                                                            
                                                            
                                                                    
                                                                    
                                                                    
                                                                    
                                                                    
                                                                    
                                                                    
                                                                    
                                                                    
                                                                    
                                                                    
                                                                    
                                                                    
                                                                    
                                                                    
                                                                    
