Leírás
Weber iGrill 2-ről
A Weber iGrill 2 egy nagyon kifinomult, letisztult, professzionális eszköz, amely a BBQ hőmérők felső kategóriájában foglal helyet. Használata roppant egyszerű, könnyen megjegyezhető és hatalmas segítséget nyújt bármilyen étel elkészítésében.
Az applikáció
A Weber iGrill 2 apphoz csatlakoztatott hőmérő lehetővé teszi, hogy akár négy hússzelet maghőmérsékletét is figyelemmel kísérhesse a sütés kezdetétől a végéig, és értesítést kapjon az okoseszközén, amint az étel elérte a felszolgálásra optimális hőmérsékletet. Az alkalmazás nagyon szépen és részletesen ki van dolgozva, élvezet a használata. Nem számít, hogy már egy tapasztalt grillmester vagy még csak most kezd bele, annyi biztos, hogy sosem volt ilyen egyszerű a tökéletes ételek elkészítése.
Apple: az iOS 11.1 vagy újabb operációs rendszerekhez a következők valamelyike szükséges:
- iPhone 4S vagy annak újabb verziója
- 3. generációs vagy újabb iPad • iPad mini
- 6. generációs vagy újabb iPod Touch
Android: A legtöbb Android telefon, melyeken Android 4.4 vagy újabb operációs rendszer fut, illetve Bluetooth 4.0 vagy újabb szabványok.
Figyelem: Egyes okoseszközök nem kompatibilisek a Weber iGrill Appal, beleértve a következőket: iPhone 4, 1. vagy 2. generációs iPad, Huawei telefonok.
Megbízhatóság
A csomagban 2db kiváló minőségű hústű található. A készülékben 4db bemenet van így a hústűk száma igény esetén bővíthető. A hőmérő maga nagyon szép, letisztult darab. A készülék hátlapja mágneses így könnyen felhelyezhető bármilyen fém felületre kivéve a sütő testére és más forró fém felületre. Az aktuális hőmérsékletet egy LED kijelző teszi számunkra láthatóvá. A hőtartománya -30-300°C-ig terjed, pontossága ±1°C ami magasfokú megbízhatóságát jellemzi.
Tippek a maghőméréshez
Ahhoz, hogy pontosan megtudjuk határozni a maghőmérsékletet, fontos hogy legalább 1cm mélyen szúrjuk bele a maghőmérőt az aktuális alapanyagba. Hogy még biztosabb legyen az eredmény, mindig a legvastagabb résznél mérjünk. Ellenőrizzük, hogy a hőmérő feje nem ér csontot. A csont hőmérséklete gyorsabban növekszik sütés alatt, mint a húsé, ezért torz képet adhat a sütés állásáról. Ha a húsunk sok zsírt tartalmaz, figyelembe kell vennünk azt is, hogy a zsír szigetel. A zsírok hőmérséklete pár fokkal alacsonyabb, mint az azt körülvevő húsé.
A Weber-ről
Már 1952-óta ünnepelhetjük a tökéletes grillezést, a kiváló know-how, az egyedi termékkínálat révén és lelkesedésünkkel minden iránt, ami „Weber“. Nincs más olyan grill készülékgyártó, akinek nagyobb tapasztalata és tudása lenne, mint a Webernek. Ahogyan feltaláltuk a gömbgrillt Chicagóban egy egyszerű bója alapján, úgy folytatjuk a grillezés egész világának fejlesztését lépésenként, napról napra.
A világ egyik vezető gyártójaként, az iparág legátfogóbb termék és szolgáltatás kínálatával, napjainkban a Weber nemzetközileg azonos a grillezési innovációval, a tökéletes grillezési termékekkel, és a felülmúlhatatlan grillezési élménnyel. Összesen több mint 40 irodánk van a világ minden részén, és folyamatosan népszerűsítjük a Weber BBQ kultúrát szerte a világban.