Félfőre vágjuk a hagymát, megsózzuk, borsozzuk és magas hőmérsékleten kevés barna cukorral addig pirítjuk/karamellizáljuk, míg barna lesz.
A szobahőmérsékletű sós vajat elkeverjük a felaprított petrezselyemmel, a reszelt fokhagymával, a pirospaprikával és a borssal.
A steaket egy darab spárga segítségével megformázzuk, és nagyon vékonyan átkenjük szőlőmagolajjal. Sózzuk, borsozzuk belenyomkodjuk finoman.
Majd a grill rácson, a direkt részen oldalanként 2-2 percig sütjük.
5 percig pihentetjük a húst, majd egy serpenyőben kevés vajjal, kakukkfűvel és préselt fokhagymával "megfényezzük".
Áthelyezzük az inDirekt zónába és ott 52 fokos maghőig sütjük.
Utána újra egy kis pihentetés következik.
Megkenjük a fűszervajjal a bagettunket(molnárkával is tökéletes,recept a picigurman blogján megtalálható) megpirítjuk, elrendezzük rajta a karamellizált hagymát és a karikára vágott paradicsomot. Beletesszük a steaket.