Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookiek (süti) használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információkért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat.
147.800 Ft (116.378 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó:
Cikkszám: UU-P07000

Tulajdonságok:
Méretek: 25 x 16 x 12" (63 x 40 x 30 cm)
Súly: 20.4lb (9.25kg)
Anyagok: porszórt, hidegen hengerelt acél test, öntött alumínium orr, rozsdamentes acél belső, alap & gázégő, hőálló gumi talp

Kemence nyílás mérete: 33.5 cm

A termék a reduktort nem tartalmazza, külön kell megvásárolni.

Elérhetőség: Raktáron

Ooni Koda 12 (30 mbar) gázüzemű pizza kemence

147.800 Ft (116.378 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

Leírás

Sebességet, kényelmet és könnyű használhatóságot szem előtt tartva terveztük. Az Ooni Koda 12 pizzakemence instant begyújtással és állítható hőmérsékletével több hőfokon is használható.

Kényelmes használat, 15 perc alatt 500 °C

  • Süss tökéletes, maximum 30 cm-es kövön sült pizzát mindössze 60 másodperc alatt

  • Tartós, kerámia rostokkal szigetelt, porszórt acél test a még kiválóbb hőtartásért és időjárásállóságért.

  • Propán gázzal működik, 500°C-ra is fűtheted és melegítéstől kezdve akár 15 percen belül sütésre kész.

Használati-útmutató.pdf

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
2022. 07. 07. -
A pizza sütő nagyon profi, szépen kivitelezett termék! A használata gyakorlást igényel, ilyen extrém magas hőmérsékleten ( 500*) nagyon hamar megéghet a tészta! Az eddigi tapasztalatom alapján a készüléket fel kell melegíteni a legmagasabb hőmérsékletre (kb. 16-20 perc), majd a legkisebb fokozatra kapcsolva lehet a pizzát meg sütni. A pizza kő ilyenkor szépen süti és nem égeti a tészta alját. A sütési idő 1-2 perc, forgatva a pizzát, hogy minden oldala meg süljön!
Egy családi étkezést nagyon jó ütemben lehet vele elkészíteni! Nagyon fontos a tészta állaga, el kell találni azt a puhaságot amikor a tésztának tartása van, mert másképp nem lehet szépen bevetni a kemencében! A használati utasításban szereplő tészta recept indulásnak megfelelő! A liszt választása kísérletezés igényel, ízlés függő!
Kis gyakorlással szerintem egy éttermi minőséget lehet vele el érni!
Fontos segéd eszköz a pizza lapát, és a pizza forgató lapát!
Jó vásárlás volt!
SzCs
Az oldal tetejére
Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu