Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookiek (süti) használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információkért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat.
Szaküzletünk minden hétköznap 10:00-17:00-ig nyitva tart! Címünk: 1097 Budapest, Illatos út 7/a
156.000 Ft (122.835 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó:
Cikkszám: UU-P07000

Az Ooni Koda 12 a tökéletes belépő a prémium pizzakemencék világába – gyors, hordozható, megbízható és elképesztően élvezetes a használata. Tedd különlegessé a szabadtéri étkezéseket, és készíts tökéletes pizzát bárhol, bármikor!

Előmelegítési idő: kb. 15 perc

Maximális hőmérséklet: 500 °C

Sütési idő: 60-90 másodperc

Kicsomagolt Méret: 40 x 63 x 30 cm

Pizzakő Mérete: 33 x 33 cm

Súly: 9.25 kg

 

A kemencéhez reduktor szükséges, amely nem része a terméknek.

Elérhetőség: Raktáron

Ooni Koda 12 (30 mbar) gázüzemű pizza kemence

156.000 Ft (122.835 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás

Ooni Koda 12 – Gázüzemű Pizzakemence, 30 cm-es pizzákhoz

Az Ooni Koda 12 a vendéglői minőségű pizzasütés élményét kínálja kompakt, könnyen kezelhető formában. Ideális választás azok számára, akik a teraszon, a kertben vagy akár kirándulás közben is élvezni szeretnék a frissen sült, ropogós pizzát – mindössze néhány perc alatt.

Pizzasütés új szinten – otthon vagy útközben

A Koda 12 rendkívül sokoldalú készülék, amely nemcsak pizzák készítésére alkalmas, hanem steakek, grillezett zöldségek vagy más egytálételek elkészítésére is. A kiváló hőtartású kordierit pizzakő a kemence szívében található, amely lehetővé teszi, hogy a tészta alja ropogós, a feltét pedig tökéletesen átsült legyen – mindössze 1-2 perc alatt. A 30 cm-es pizzák sütésére tervezett Koda 12 kompakt mérete ellenére professzionális teljesítményt nyújt.

Gyors felfűtés, kiváló hőfok

A sütő mindössze 15 perc alatt eléri az akár 450–500 °C-os hőmérsékletet, így azonnal készen áll a használatra. Ez az extrém magas hőfok teszi lehetővé a valódi olasz pizzák gyors és tökéletes elkészítését. A begyújtás rendkívül egyszerű: egyetlen gombnyomással elindítható a sütő.

Kompakt, tartós és időjárásálló kialakítás

A Koda 12 háza tartós, porszórt acélból készült, a szigeteléséről pedig kerámiarostok gondoskodnak, így a hőmérséklet stabilan tartható, még szeles vagy hűvös időben is. A lehajtható lábaknak köszönhetően könnyedén szállítható, tárolása nem igényel sok helyet. Külön megvásárolható időjárásálló huzattal hosszú távon is megőrizhető az állapota.

Egyszerű csatlakoztatás és használat

A kemence propán gázzal működik, és bármilyen Magyarországon szabványos gázpalackkal kompatibilis. A használathoz egy külön megvásárolható reduktor csatlakozó egységcsomagra lesz szükség, amely biztonságos és stabil gázellátást biztosít a sütés során.

Tartozékok és kiegészítők

A Koda 12 alapcsomagja tartalmazza a prémium minőségű kordierit pizzakövet, így ezt nem kell külön megvásárolni. Az optimális használathoz ajánlott az Ooni pizzalapát és az Ooni infravörös hőmérő beszerzése is, amely segítségével pontosan ellenőrizhető a pizzakő hőmérséklete – ezek mind elérhetők webáruházunkban.

Hosszú távú garancia, megbízható háttérrel

A termék gyártói weboldalon történő regisztrálásával akár 5 év garancia is igényelhető, így biztos lehetsz benne, hogy hosszú távon is számíthatsz az Ooni minőségére.

Használati-útmutató.pdf

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
2022. 07. 07. -
A pizza sütő nagyon profi, szépen kivitelezett termék! A használata gyakorlást igényel, ilyen extrém magas hőmérsékleten ( 500*) nagyon hamar megéghet a tészta! Az eddigi tapasztalatom alapján a készüléket fel kell melegíteni a legmagasabb hőmérsékletre (kb. 16-20 perc), majd a legkisebb fokozatra kapcsolva lehet a pizzát meg sütni. A pizza kő ilyenkor szépen süti és nem égeti a tészta alját. A sütési idő 1-2 perc, forgatva a pizzát, hogy minden oldala meg süljön!
Egy családi étkezést nagyon jó ütemben lehet vele elkészíteni! Nagyon fontos a tészta állaga, el kell találni azt a puhaságot amikor a tésztának tartása van, mert másképp nem lehet szépen bevetni a kemencében! A használati utasításban szereplő tészta recept indulásnak megfelelő! A liszt választása kísérletezés igényel, ízlés függő!
Kis gyakorlással szerintem egy éttermi minőséget lehet vele el érni!
Fontos segéd eszköz a pizza lapát, és a pizza forgató lapát!
Jó vásárlás volt!
SzCs
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be a Cofidis expressz online áruhitelt.
Az oldal tetejére
Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu