Leírás
Tapasztalja meg a világ első fapellettel működő pizzakemencéjét az Ooni Fyra-t!
Az Ooni Fyra 12" leegyszerűsíti a fatüzelésű pizzasütés fogalmát, az értelmetlen időpocsékolás a múlté. Az Ooni pizzakemencéje ugyanis 20 perc alatt eléri az 500°C-ot és már süthetjük is a pizzánkat. Használata egyszerű, könnyen elsajátítható, felhasználóbarát.
Innovatív fűtés
Az innovatív gravitációs hő és füstelvezető hatást kialakító pellettartálynak köszönhetően, a kemencénk teljes belsejét átjárja a forró levegő és finom füst aromát ad az ételeknek.
Kényelem
A pellettartály betöltése után nincs teendőnk, az eszköz saját magának adagolja a fűtőanyagot. A fapellet nagyon hatékony fűtőanyag, könnyen meggyullad, tisztán ég, és kevés hamut hagy maga után.
Villámgyors pizza
A sütés ideje is erőssége az Ooni pizzakemencéknek, akár 60 másodperc után már fogyaszthatjuk is az általunk elkészített mesterművet. Az Ooni Fyra 12" körülbelül 15-20 perc alatt éri el az 500°C-ot, és már készíthetjük is az autentikus kövön sült pizzát.
Mobilitás
Az Ooni Fyra 12" az Ooni 3 büszke utódja, a világ első fapellettel működő hordozható pizzakemencéje. Könnyen mozdítható, hordozható ( kihűlt állapotban ), bármilyen nyitott helyszín tökéletes lehet pizza készítéséhez, köszönhetően a könnyű kialakításnak.
Az Ooni-ról
Az Ooni-t egy férj és feleség, Kristian Tapaninaho és Darina Garland alapította. Bevezetésük óta az Ooni egy többszörösen díjnyertes vállalkozássá nőtte ki magát,
amely a világ minden táján értékesít termékeket. Az Ooni alapítói annyira lelkesek, hogy nemzetközi csapatot hoztak létre. A skóciai központtal az Ooni csapat tagjai az Egyesült Államokban és Európában is jelen vannak.
Mindenkinek ajánljuk, aki a legprofesszionálisabb pizzakemencére és a legfinomabb pizzákra vágyik.