Leírás
A Kamado4u kerámia sokác egy közvetlen parázs mellett használható edény. Ez az egyik legautentikusabb cserép főzőedény. Ma már leginkább sokacfazéknak, vagy köcsöbab főző fazéknak nevezik, ami a mohácsi fesztiválokkal köthető össze, de eleink az egész Kárpát-medencében használták ezt az edénytípust. Ha az edényt a parázs mellé tesszük és csak az egyik oldalról melegítjük, akkor az étel elkezd benne forogni, a felszálló hő hatására. Így a benne készülő ételeket, nem kell kavargatni, ami elsősorban babos ételek készítésénél fontos. Bármilyen más egytálétel jellegű főétel is készíthető benne.
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd
a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.