Leírás
Inkbird Sous Vide-ról
Sokak azt hiszik, hogy lehetetlen házilag előállítani, azokat a tökéletesen omlós, szaftos húsokat, amiket a legjobb éttermekben szolgálnak fel, pedig lehet! A szuvidgép volt a profi konyhák számára az elmúlt évtizedek legfontosabb fejlesztése, mostanra viszont te is secperc alatt beszerezheted saját darabodat!
A szuvidálás (francia: sous vide kifejezés) vákuum alatt történő főzést jelent, melynek során az ételt légmentesen zárt tasakokba vízfürdőbe helyezzük, majd állandó és alacsony hőmérsékleten hőkezeljük. Ezzel az eljárással elkészített ételekben megmaradnak az értékes vitaminok, ásványi anyagok és hasznos zsiradékok.
Sokoldalúság
Az Inkbird saját fejlesztésű Sous Vide készüléke egy professzionális eszköz szuvidált ételek elkészítéséhez. Használata könnyű, felhasználóbarát. Rengeteg funkcióval rendelkezik, be lehet állítani rajta riasztást, hőfok maximumot, a szuvidálási idő hosszát,emellett mutatja az aktuális hőmérsékletet, az aktuális működést (hogy éppen folyik a szuvidálás vagy szünetel) és még a művelet hátralévő idejét is.
Megbízhatóság
A készülék leáll és riaszt minket, ha a vízszint alacsonyabb a minimális értékénél, emellett akkor is riaszt minket, ha a gyakorlati hőmérséklete eléri a beállított értéket.
Kényelem
Automatikusan el tudja menteni az előre beállított értékeinket és kikapcsoláskor nem kell aggódnunk, hogy elvesztek az adatok, ezen kívül több referencia áll rendelkezésre hústípusokhoz kötve. A készülék tud Wi-Fi kapcsolaton keresztül kommunikálni a telefonunkkal és az Inkbird Pro alkalmazáson belül nyomon is tudjuk kísérni készülő ételeink állapotát.
Kíváncsi vagy mi van a dobozban? Nézd meg videónkat a termékvideók között!
Az INKBIRD-ről
Az INKBIRD egy intelligens IT technológiával foglalkozó vállalat, amely már 2010 óta lát el minket precíz és kifinomult eszközökkel. A vállalat alapítása óta arra törekszik, hogy világszerte kiváló intelligens otthoni termékeket kínáljon felhasználóinak.