Leírás
A trükk abban rejlik, hogy a tüzet összetevőként kell kezelni, nem médiumként. Aaron Franklin és Jordan Mackay részletesen ismerteti az ételek elkészítésének stratégiáit a tűz teljes élettartama alatt, alacsony és magas hőmérsékletű technikákat, valamint direkt és indirekt sütési módokat alkalmazva. Akár profi, aki új tippeket keres, vagy most vásárolta meg az első grilljét vagy szmókerét, a könyv olyan szakértői technikákat oszt meg, amelyeket háztáji grillezéshez fejlesztettek ki, az olcsó bográcsszerű grillsütőktől a Big Green Eggs-ig, az ofszet szmókrereken keresztül az épített tűzrakó helyekig. A különféle összetevők grillezésének és füstölésének eszközeiről, technikáiról és módszereiről szóló részletes fejezetekkel a Franklin Smoke választ ad minden égető kérdésére miközben ízletes új módszereket kínál a tűz és a füst beépítésére a mindennapi sütés során.